invenio - Инженерски решенија

Инвенио групацијата со над 2400 вработени на 21 национални и меѓународни локации е компетентен партнер за развој и производство. Повеќе од 35 години, се грижиме за клиентите од низа индустрии, од автомобилската индустрија, од медицинската индустрија, и од други индустрии за производство на опрема и инженеринг, кои се потпираат на нашите услуги.

Дипл.-Инг. Алфред Кешхтс
Основач, партнер и основач

Мојата социјална одговорност како претприемач:

Фондацијата Алфред Кешхтжс - за повеќе еднакви можности за социјално загрозени деца и инвалидитети

Само оние што разбираат денес можат да се развиваат за утре

Ние ги поддржуваме нашите клиенти во постигнување на нивните цели во зголемената конкуренција на динамичен и глобален пазар.

Поставивме стандарди за успех со одличен квалитет на услугата

Со компетентност за перформанси и извонредност на услугите, даваме придонес и сме ориентирани кон взаемниот успех и сме задоволни само кога се задоволни и нашите клиенти.

Ние работиме со вас - за вас.

Ние работиме за нашите клиенти со ефективни алатки, најнови технологии и поголема креативност, со цел да се подобриме и да бидеме поефикасни секој ден.

Дополнителни детали може да се најдат на веб-страниците на секоја од локациите

OBEN